Maça doğru...

Spor Toto Süper Lig'de 12. haftanın kapanış mücadelesinde Orduspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. 19 Eylül Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını Selçuk Kaya ve Volkan Narinç yapacak.Muhtemel

Maça doğru...

Spor Toto Süper Lig'de 12. haftanın kapanış mücadelesinde Orduspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.

 19 Eylül Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını Selçuk Kaya ve Volkan Narinç yapacak.

Muhtemel 11'ler

ORDUSPOR
Fornezzi , Agus Garcia Iniguez , Miguel Garcia, Atila Turan ,Şamil Cinaz, Ali Çamdalı,
Nizamettin, Umbides, Alfredo Monje, Stancu, Hasan Kabze

TRABZONSPOR
Onur, Serkan, Giray, Bamba, Emerson, Yasin, Soner, Colman, Sapara, Halil, Janko

Trabzonspor bu karşılaşmada  bordo forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kaleci ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.

Kapılar kaçta açılacak?

Karşılaşmayı stadyumdan izlemek isteyenler tribünlere  17.00'den itibaren giriş yapabilecek. Öte yandan kulüp yetkilileri beklenen tahmini seyirci sayısının 12 bin olduğunu bildirdiler. Ayrıca maçta 780 kişilik misafir takım tribününün tamamı kullanılacak. Müsabakada 750 resmi, 234 özel olmak üzere 984 güvenlik mensubu görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor