Maç yayını var mı, yok mu?

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi maçı eleme turu 2.karşılaşmasına yayın sorunu damgasını vurdu.Trabzonspor'un Rusya'nın Rostov takımı ile deplasmanda yapacağı UEFA Avrupa Ligi 2. karşılaşmasında canlı yayın olup olmayacağı güne damgasını vurdu.Maçın tv'de

Maç yayını var mı, yok mu?

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi maçı eleme turu 2.karşılaşmasına yayın sorunu damgasını vurdu.

Trabzonspor'un Rusya'nın Rostov takımı ile deplasmanda yapacağı UEFA Avrupa Ligi 2. karşılaşmasında canlı yayın olup olmayacağı güne damgasını vurdu.

Maçın tv'de hangi kanalda yayınlanacağını öğrenmeye çalışan Trabzonspor taraftarları kulübün resmi internet sitesinden TV8 'de yayınlanacağı bilgisini alınca derin bir nefes almalarına karşın Trabzonspor resmi internet sitesi daha sonra yayınladığı bir haberle maç yayınının olmayacağını duyurdu.

Trabzonspor resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada "Rakibimiz Rostov kulübünün, Rusya'daki Rus yayıncı kuruluşla yaşadığı sorun nedeniyle maçın naklen yayını olmayacaktır." ifadelerini kullandıysa da sitenin sağ bölümünde duran karşılaşma bilgilerinde yayıncı kuruluş olarak hala TV8 durması taraftarlara yeniden umut verdi.

haber merkezimizi arayan taraftarlar Trabzonspor'dan net bir açıklama beklediklerini ifade ederken "Maç yayını varmı yok mu? siteden yapılan açıklamada yok, yine aynı sitenin sağ bölümünde verilen bilgilerde TV8'de var gözüküyor. Hangisine inanalım. Trabzonspor gibi Türkiye'nin güzide kurumuna bu tür çelişkili durum yakışmıyor. Maç canlı yayını ya vardır yada yoktur, Buna Trabzonspor resmi internet sitesini yönetenler bir karar versin" serzenişinde bulundular.

2222-001.jpg

111-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler