Maç oynanırken salonu su bastı

Beko Basketbol Ligi'nde Trabzonspor ile Galatasaray Medical Park arasında oynanan müsabaka sırasında Hayri Gür Kapalı Spor Salonu'nun çatısı akınca karşılaşma bir süre durdu.Beko Basketbol Ligi'nde Trabzonspor ile Galatasaray Medical Park arasında oynanan

Maç oynanırken salonu su bastı

Beko Basketbol Ligi'nde Trabzonspor ile Galatasaray Medical Park arasında oynanan müsabaka sırasında Hayri Gür Kapalı Spor Salonu'nun çatısı akınca karşılaşma bir süre durdu.

Beko Basketbol Ligi'nde Trabzonspor ile Galatasaray Medical Park arasında oynanan müsabaka sırasında Hayri Gür Kapalı Spor Salonu'nun çatısı akınca karşılaşma bir süre durdu. Saha görevlilerinin ıslak alanı paspaslamasıyla sorun giderildi.



Hayri Gür Spor Salonu'nda saat 15.00'de başlayan karşılaşmanın ilk periyodunda çatının akması sonucu parkeler ıslandı.

Hakem karşılaşmayı durdurarak ıslak alanın paspaslanarak kurutulmasını istemesi üzerine karşılaşma bir süre durdu. Karşılaşma sırasında da görevliler ıslak alanı sürekli temizleyerek kuru tutmaya çalıştı.

 

Salon görevlileri daha sonra çatıya çıkarak su birikintisinin olduğu alandaki sorunu gidermeye çalıştı.

Hayri Gür Spor Salonu'nda daha önce de skorboard da meydana gelen arıza nedeniyle Trabzonspor ile Tofaş arasındaki karşılaşma iptal edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor