Maç öncesi yasaklar koyuldu!

Beşiktaş, Maccabi Tel Aviv arasında oynanacak maç öncesi sıkı önlemler alınacak!Bir haberine göre; Beşiktaş yönetimi, Avrupa Ligi E Grubu'nda perşembe günü İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımı ile yapılacak karşılaşma öncesi Türkiye ile İsrail arasındaki siy

Maç öncesi yasaklar koyuldu!

Beşiktaş, Maccabi Tel Aviv arasında oynanacak maç öncesi sıkı önlemler alınacak!

Bir haberine göre; Beşiktaş yönetimi, Avrupa Ligi E Grubu'nda perşembe günü İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımı ile yapılacak karşılaşma öncesi Türkiye ile İsrail arasındaki siyasi gerginliği tırmandırmamak ve istenmeyen olayların önüne geçmek için düğmeye bastı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile temaslarını sıklaştıran Siyah-Beyazlılar, maç günü stat çevresinde güvenlik önlemlerinin artırılması yönündeki talebini iletti. Maç günü stat çevresinde konuşlanması beklenen 1200 çevik kuvvet polisinin sayısının artırılması bekleniyor.

FİLİSTİN BAYRAĞI YASAK!

Stat içinde görev yapan özel güvenlik güçlerinin sayısı ise 600'den 800'e çıkarılacak. Stada giriş yapacak herkes tepeden tırnağa aranacak. Tahriklere sebebiyet vermemek için içeriye kesinlikle Filistin bayrağı sokulmayacak. Ayrıca, her maç öncesi Kapalı Tribün'de açılan Türkiye bayrağının açtırılmaması da gündeme geldi.

EMNİYET'LE DEĞERLENDİRME!

Beşiktaş yönetimi, yarın Emniyet'le biraraya gelecek.

ACİL ÖNLEM PAKETİ

MAÇ günü FiYapı İnönü Stadı'nın çevresinde en az 1200 çevik kuvvet polisi konuşlandırılacak.

FİYAPI İNÖNÜ STADI içinde güvenliği sağlayan özel güvenlik sayısı 600'den 800'e çıkartılacak.

STADA girecek herkes tek tek aranacak.

Maç günü Filistin bayrakları içeri alınmayacak.

TRİBÜNLERDEKİ pankartlar kontrol edilecek.

Kapalı'daki dev Türk bayrağı açılmayabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor