Maç izlerken öldü

 Turnuvada Fransa ve İngiltere'yi desteklediği ifade edilen Jiang Xiaoshan adlı futbol delisi Çin'de geç saatlerde yayınlanan maçları izlemek için geceleri uyumadı. Gündüzleri de fabrikadaki işine giden Xiaoshan 11. gecenin ertesi sabahında yorgunluktan h

Maç izlerken öldü

 

Turnuvada Fransa ve İngiltere'yi desteklediği ifade edilen Jiang Xiaoshan adlı futbol delisi Çin'de geç saatlerde yayınlanan maçları izlemek için geceleri uyumadı. Gündüzleri de fabrikadaki işine giden Xiaoshan 11. gecenin ertesi sabahında yorgunluktan hayata gözlerini yumdu. 

Salı günü oynanan ve Çin'de sabaha karşı 3 sularına yayınlanan İtalya-İrlanda maçını en son olarak izledikten sonra evine gidip duş aldıktan sonra uyuyakalan Xiaoshan bir daha uyanmadı. Sağlıklı bir hayat sürdüğü ifade edilen Xiaoshan'ın daha önce futbol da oynadığı ancak 11 gün uykusuzlukla beraber alkol ve tütün tüketiminin bağışıklık sistemini bitirdiği belirtildi. 

 

Çin'de daha önce 2006 ve 2010 Dünya Kupaları'nda da yüzlerce kişi uykusuzluk nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler