Lucescu'dan transfer açıklaması!

Lucescu yine açıklamalarda bulundu.   Hemen hemen her transfer döneminde Türk takımlarının gündemine giren Shakhtar Donetsk teknik direktörü Mircea Lucescu'nun ismi, yine Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile anılıyor. Türkiye'de daha önce sarı-kırmı

Lucescu'dan transfer açıklaması!
Lucescu yine açıklamalarda bulundu.
 
Hemen hemen her transfer döneminde Türk takımlarının gündemine giren Shakhtar Donetsk teknik direktörü Mircea Lucescu'nun ismi, yine Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile anılıyor. Türkiye'de daha önce sarı-kırmızılıların yanında Beşiktaş'ı da çalıştıran ve önemli başarılar kazanan deneyimli teknik adam, hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamada bulundu.
 
Rumen basınına konuşan Lucescu, 'Sayısız kez benle ilgili bu tip yakıştırmalar yapıldı. Bunlar ne benim ne takımımın ne de Shakhtar taraftarlarının hoşuna gidiyor. Kimseyle bir görüşme yapmadım. Ne Galatasaray ne Fenerbahçe ne de Trabzonspor... Açık konuşmak gerekirse sezon sonuna kadar da kimseyle görüşmek istemiyorum' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor