Lucescu Trabzonspor'u uyardı

Trabzonspor'un rakibi Kukesi'yi izleyen Shaktar Teknik Direktörü Lucescu, 4-3-3'ü bu kadar akıllıca defansif bir sisteme çevirmek alkışlanmalı ifadesini kullandı.Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Kukesi'yi canlı izleyen Rumen teknik adam Mircea

Lucescu Trabzonspor'u uyardı

Trabzonspor'un rakibi Kukesi'yi izleyen Shaktar Teknik Direktörü Lucescu, 4-3-3'ü bu kadar akıllıca defansif bir sisteme çevirmek alkışlanmalı ifadesini kullandı.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Kukesi'yi canlı izleyen Rumen teknik adam Mircea Lucescu'dan uyarı geldi. Donetsk'in iki takımındaki biri olan Metalurh Donetsk'in, Kukesi'ye 2-0 yenilerek turu kaybettiği maçtaArnavut takımını izleyen Rumen teknik adam, "Tahsuev'in (Metalurh'un hocası) istifasını istemek en kolayı.

ELERDİK AMA CANIMIZ SIKILIRDI

Bunu yaparken rakibe saygısızlık etmemek gerek. 4-3-3'ü bu kadar akıllı defansif bir sisteme çevirmek bence onları alkışlamak için yeterli bile olmalı. Biz olsaydık (Shakhtar Donetsk) belki elerdik ama eminim ki bizim de canımız çok sıkılırdı" dedi. Kukesi'nin toplam değeri, elediği Metalurh Donetsk'e göre yüzde 10 oranında...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor