Londra'da transfer buluşması!

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'in teknik direktörü Pep Guardiola'nın, Luis Suarez'in menajeri ile Londra'da buluşması transfer dedikodularına neden oldu.Sezon başında birçok takımın transfer listesinde yer alan ancak sürpriz bir şekilde Live

Londra'da transfer buluşması!

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'in teknik direktörü Pep Guardiola'nın, Luis Suarez'in menajeri ile Londra'da buluşması transfer dedikodularına neden oldu.

Sezon başında birçok takımın transfer listesinde yer alan ancak sürpriz bir şekilde Liverpool'da kalan Uruguaylı oyuncunun menajeri, aynı zamanda Pep Guardiola'nın da erkek kardeşi.

İkilinin Londra'da bir öğle yemeğinde buluşması, Ocak ayı transfer dönemi öncesinde Bayern Münih'in yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için ön görüşme yaptığı iddialarını da kuvvetlendirdi.

Liverpool'un Avrupa kupalarında yer almaması nedeniyle Luis Suarez'in Devler Ligi'nde rahatça oynayabilecek olması Pep Guardiola'nın tercihindeki en önemli etken olarak gösteriliyor.

Ayrıca golcü futbolcu Luis Suarez, Liverpool'da sergilediği performansla geçen sezonki müthiş yükselişini sürdürmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor