Londra derbisinin kazananı Chelsea

Premier Lig'de Chelsea, konuk ettiği Tottenham'ı 2-1'lik skorla geçerek üst üste 7. galibiyetine imza attı

Londra derbisinin kazananı Chelsea
İngiltere Premier Lig'in 13. haftasındaki Londra derbisinde Chelsea, sahasında Tottenham'ı 2-1 mağlup ederek arka arkaya 7. galibiyetini aldı.

Stamford Bridge Stadı'nda, ligde 6 maçtır puan kaybetmeyen Chelsea ile henüz mağlubiyet yaşamayan Tottenham karşı karşıya geldi.

Kuzey Londra ekibi Tottenham, Danimarkalı oyuncusu Christian Eriksen'in 11. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Chelsea'nin İspanyol futbolcusu Pedro, 45. dakikada fileleri havalandırarak takımının soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle gitmesini sağladı.

İtalyan teknik direktör Antonio Conte yönetimindeki Chelsea, Victor Moses ile 51. dakikada bir gol daha bularak karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu galibiyetle puanını 31'e çıkaran Chelsea, haftayı lider kapatmayı garantiledi. Bu sezon ligde ilk kez kaybeden Tottenham ise 24 puanda kaldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler