Lizbon'un hocası: En iyi Trabzon

Sporting Lizbon Genel Direktörü Jose Couceiro, Süper Lig'de en iyi futbolu Trabzonspor'un oynadığını söyledi.Couceiro, "Son iki sezon Türkiye'de çok özel sezonlardı. Sezonun henüz başında Galatasaray ve Beşiktaş şampiyonluk yarışınnın dışında kaldı ve bu

Lizbon'un hocası: En iyi Trabzon

Sporting Lizbon Genel Direktörü Jose Couceiro, Süper Lig'de en iyi futbolu Trabzonspor'un oynadığını söyledi.

Couceiro, "Son iki sezon Türkiye'de çok özel sezonlardı. Sezonun henüz başında Galatasaray ve Beşiktaş şampiyonluk yarışınnın dışında kaldı ve bu diğer takımların işini kolaylaştırdı. Bir dahaki sezon Galatasaray kesinlikle bu durumda olmayacak, çok daha iyi yerlerde olacaktır. Hiç bir zaman üç büyüklerle oynamak kolay olmadı.

İnternetten Türkiye Ligi'ni takip ediyorum ve kesinlikle bu sezon en iyi futbol oynayan takım Trabzonspor'du. Bursaspor bir önceki sezon şampiyon oldu ancak bu sezon hem şampiyonluk yarışının dışında kaldılar hem de futbollarında bir düşüş yaşandı. Ama Trabzonspor son iki sezondur iyi futbol oynuyor. 

Burada önemli olan istikrar. Gaziantepspor da istikrarı yakalamalı, tek sezonluk bir çıkışla bu kalmamalı. Bu nedenle hedefler de iyi seçilmeli. G.Antep'in ilk hedefi sürekli Avrupa kupalarına katılmak olmalı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor