Lizbon Slimani için iyice uçtu!

Cezayir milli takımıyla beraber Dünya Kupası’nda çok iyi bir performans sergileyen İslam Slimani’nin talipleri de çoğaldı. Trabzonspor’un yanı sıra özellikle Premier League ekipleri 26 yaşındaki golcüyü yakın takibe aldı.O Jogo’da yer alan habere göre Spo

Lizbon Slimani için iyice uçtu!

Cezayir milli takımıyla beraber Dünya Kupası’nda çok iyi bir performans sergileyen İslam Slimani’nin talipleri de çoğaldı. Trabzonspor’un yanı sıra özellikle Premier League ekipleri 26 yaşındaki golcüyü yakın takibe aldı.

O Jogo’da yer alan habere göre Sporting Lisbon yıldız oyuncusu için 12 milyon euroluk bir bonservis ücreti belirledi. Haberde Dünya Kupası esnasında Slimani için 7 milyon euroluk bir teklifin geldiği fakat kulübün bu teklifi elini tersiyle ittiği yer alıyor.

Crystal Palace, West Ham United, Marsilya ve Trabzonspor Slimani’nin en ciddi talipleri olarak göze çarpıyor.

Trabzonspor’un başına Cezayir milli takımını çalıştıran Vahid Halilhodzic’in geçmesi bu transfer için bir avantaj olarak gözükse de istenen bonservis ücreti bordo mavili ekibi kara kara düşündürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler