Liverpool'dan flaş transfer!

Liverpool, Paris Saint Germain’in 23 yaşındaki savunma oyuncusu Mamadou Sakho’yu 23 milyon euro artı bonuslar karşılığında transfer etti. Sezona ligde ikide iki yaparak başlayan ve eski günlere geri dönüş sinyali veren Liverpool savunma hattına bir transf

Liverpool'dan flaş transfer!
Liverpool, Paris Saint Germain’in 23 yaşındaki savunma oyuncusu Mamadou Sakho’yu 23 milyon euro artı bonuslar karşılığında transfer etti.
 
Sezona ligde ikide iki yaparak başlayan ve eski günlere geri dönüş sinyali veren Liverpool savunma hattına bir transfer daha yaptı.
 
Paris Saint Germain kulübünün başkanı Nasser El-Khelaifi’nin sahibi olduğu Bein Sport kanalı Mamadou Sakho’nun 23 milyon euro artı bonuslar karşılığında Liverpool’a transfer olduğunu duyurdu.
 
Fransız futbolcu son olarak Marquinhos'un transfer edilmesinden sonra rotasyonda dördüncü sıraya düşmüş ve takımdan ayrılmak istediğini açıklamıştı. 
 
Liverpool daha önce Toure, Alberto, Aspas ve Mignolet’yi kadrosuna katmıştı. İngiliz ekibinin Sporting Lisbon’dan Tiago Ilori’yi de alacağı konuşuluyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor