Liverpool Leicester City'i devirdi

İngiltere Premier Lig 18. hafta mücadelesinde Liverpool, evinde bu yılın flaş ekibi, lig lideri Leicester City'i ağırladı.   Liverpool, zorlu rakibi karşısında Christian Benteke'nin 68. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra da baskısını sürdür

Liverpool Leicester City'i devirdi
İngiltere Premier Lig 18. hafta mücadelesinde Liverpool, evinde bu yılın flaş ekibi, lig lideri Leicester City'i ağırladı.
 
Liverpool, zorlu rakibi karşısında Christian Benteke'nin 68. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra da baskısını sürdüren Liverpool, birçok net gol pozisyonundan yararlanamadı ve karşılaşma 1-0'lık skorla sona erdi.
 
10 HAFTA SONRA KAYBETTİLER
 
Bu yıla damga vuran ve 17. haftalık süreçte tek mağlubiyetle ligin zirvesinde bulunan Leicester City, 10 maç sonra ilk kez mağlup oldu. Aldığı mağlubiyet sonrası lider Leicester City 38 puanda kalırken, Liverpool ise puanını 27'e çıkarttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor