Liverpool ile Arsenal berabere

İngiltere Premier Lig 21. hafta mücadelesinde Liverpool ile Arsenal karşı karşıya geldi. Anfield Road'da oynanan ve hakem Mike Jones'in düdük çaldığı karşılaşma büyük heyecana sahne oldu. Her dakikası kıran kırana geçen maçta toplam 6 gol oldu ancak Anfie

Liverpool ile Arsenal berabere

İngiltere Premier Lig 21. hafta mücadelesinde Liverpool ile Arsenal karşı karşıya geldi.

Anfield Road'da oynanan ve hakem Mike Jones'in düdük çaldığı karşılaşma büyük heyecana sahne oldu. Her dakikası kıran kırana geçen maçta toplam 6 gol oldu ancak Anfield'dan kazanan çıkmadı. 3-3

Ev sahibi Liverpool maça çok hızlı başladı. Roberto Firmino henüz 10. dakikada takımını öne geçirdi. Arsenal'den Aaron Ramsey 14. dakikada maça eşitliği getirdi. Yeniden sahne alan Firmino harika bir golle takımını yeniden öne geçirdi. Arsenal'in golcüsü Olivier Giroud 25'te sahne alarak skora yeniden denge getirdi. İlk yarı 2-2 berabere bitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan Arsenal 55'te Giroud ile 3-2 öne geçti. Maçın son bölümüne kadar üstünlüğünü koruyan Arsenal'e Liverpool'un cevabı 90. dakikada geldi. Son dakikada Joe Allen'ın golüyle ev sahibi yeniden eşitliği yakaladı. Mücadele 3-3 eşitlikle son buldu.

Bu sonucun ardından puanını 43'e çıkaran Arsenal averajla liderliğini sürdürdü. Liverpool ise 31 puanla 9. sırada yer buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor