Liverpol'dan Arsenal'a ağır darbe!

Henüz maçın ilk dakikasında Skrtel'in golüyle öne geçen Kırmızılılar, 10. dakikada yine aynı oyuncunun sayısıyla farkı ikiye çıkardı: 2-0.Arsenal yediği iki golün şokunu üzerinden henüz atamadan 17'de Sterling ve 20'de Sturridge de durduramayınca skor bir

Liverpol'dan Arsenal'a ağır darbe!

Henüz maçın ilk dakikasında Skrtel'in golüyle öne geçen Kırmızılılar, 10. dakikada yine aynı oyuncunun sayısıyla farkı ikiye çıkardı: 2-0.

Arsenal yediği iki golün şokunu üzerinden henüz atamadan 17'de Sterling ve 20'de Sturridge de durduramayınca skor bir anda 4-0'a geldi.

İlk yarının bu skorla geçildiği mücadelenin ikinci yarısına da Liverpool golle başladı. 52. dakikada sahneye çıkan Sterling, kendisinin ikinci, takımının ise 5. golünü kaydetti.

69. dakikada Arteta penaltıdan attığı golle sahada adeta yokları oynayan Arsenal'in  şeref sayısını kaydetti ve maç Liverpool'un 5-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonuçla 55 puanda kalan Arsenal maç fazlası liderliğini sürdürürken, Liverpool ise puanını 50'ye yükseltti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor