Lionel Messi'nin "61" sıkıntısı var

Araştırmalara göre şu ana kadar 280 gol atan Lionel Messi, 1, 2, 10, 14, 15 ve 61. dakikalarda fileleri hiç havalandıramadı! Genç yıldız gözünü şimdi bu sayılara dikti. Lionel Messi... Birçok futbol adamına göre şu anda dünyanın en büyük yıldızı. Genç yaş

Lionel Messi'nin "61" sıkıntısı var

Araştırmalara göre şu ana kadar 280 gol atan Lionel Messi, 1, 2, 10, 14, 15 ve 61. dakikalarda fileleri hiç havalandıramadı! Genç yıldız gözünü şimdi bu sayılara dikti.

 

Lionel Messi... Birçok futbol adamına göre şu anda dünyanın en büyük yıldızı. Genç yaşına rağmen Barcelona forması altında kırılmadık rekor bırakmayan Arjantinli yıldız rakipleri için de adeta korkulu bir rüya.

 

İLGİNÇ BİR ARAŞTIRMA 

Kariyerinde 388 resmi maça çıkıp 280 gol atan Messi'nin nasıl durdurulabileceği şu ana kadar kimse tarafından bulunamadı. Fakat yapılan bir araştırma ilginç bir gerçeği ortaya çıkardı. Araştırmaya göre 280 kez fileleri havalandırma başarısı gösteren Messi'nin gol atamadığı dakikalar var!..

 

TEHLİKESİZ DAKİKALAR! 

Genç yıldızın forma giydiği 380 maçta 1, 2, 10, 14, 15 ve 61. dakikadalarda şu ana kadar gol atma başarısı gösteremediği belirlendi. Bu rakamlar bir bakıma, rakipler için "Tehlikenin olmadığı an" anlamına da geliyor. Futbol otoriteleri bu rakamlar için "Tamamen tesadüf. Yakında bu dakikalarda da Messi gollerini atacaktır" yorumunu yaptı.

 

MESSI DE ŞAŞIRDI 

Messi ise olaya daha farklı bir şekilde yaklaştı. Araştırmadan çıkan sonuçların kendisini çok şaşırttığını söyleyen yıldız futbolcu, "Bu güne kadar hangi dakikada gol atamadım diye hiç düşünmemiştim. Şimdi bu dakikalarda da fileleri havalandırmak istiyorum" şeklinde konuştu.

 

İNİESTA HAKETMİŞ

UEFA'da yılın futbolcusu ödülünü bu kez takım arkadaşı Andres Iniesta'ya kaptıran Lionel Messi, "Euro 2012'nin yıldızıydı. Bence bu ödülü haketti" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler