Lionel Messi ile buluşacak Türk futbolcu

Turnuvada ev sahibi olarak mücadele edecek U20 Milli Takımımızın oyuncularından Sadık Çiftpınar, Arjantin Milli Takımı ile Barcelona'nın oyuncusu, son dört senede FIFA Yılın Futbolcusu Ödülü'nü (Ballon D'or) kazanarak tarihi bir başarıya imza atmış dünyac

Lionel Messi ile buluşacak Türk futbolcu

Turnuvada ev sahibi olarak mücadele edecek U20 Milli Takımımızın oyuncularından Sadık Çiftpınar, Arjantin Milli Takımı ile Barcelona'nın oyuncusu, son dört senede FIFA Yılın Futbolcusu Ödülü'nü (Ballon D'or) kazanarak tarihi bir başarıya imza atmış dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi ile buluşuyor.

Lionel Messi ile Sadık Çiftpınar'ın buluşması, Barcelona'nın antrenman tesisleri "La Masia"da bu Pazartesi gerçekleşecek.

Lionel Messi, 2005 yılında Arjantin formasıyla FIFA U20 Dünya Kupası'nda forma giymiş ve turnuvada Arjantin ile şampiyonluk kupasını kaldırırken, şampiyonanın hem en değerli hem de en golcü oyuncusu olmuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler