Lille- Trabzonspor notları

Lille maçı öncesinde her iki takımın ortak noktaları olarak ön plana çıkan notlar şöyle sıralandı:· Şu  anda sakatlığı nedeniyle tTrabzonspor'da forma giyemeyen Robert Vittek 2008-2010 yılları arasında Lille takımında görev yaptı. 38 Lig maçına çıkan Vitt

Lille- Trabzonspor notları

Lille maçı öncesinde her iki takımın ortak noktaları olarak ön plana çıkan notlar şöyle sıralandı:

· Şu  anda sakatlığı nedeniyle tTrabzonspor'da forma giyemeyen Robert Vittek 2008-2010 yılları arasında Lille takımında görev yaptı. 38 Lig maçına çıkan Vittek bu karşılaşmalarda rakip fileleri 7 kez havalandırdı.

· Lille'in kadrosunda yer alan Ireneusz Jelen ile Ludovic Obraniak, Mierjezewski, Glowacki ve Brozek’in Polonya Milli Takımı’ndan takım arkadaşları. Ayrıca yine Jelen ve Mierjezewski 2003-2006 yılları arasında birlikte Wisla Plock formasını giydiler.

· Trabzonsporlu Oyuncu Didier Zokora 2004-2005 ve 2005-2006 sezonlarında formasını giydiği AS Saint - Etienne ile Lille’e karşı 6 maç oynadı. Bu karşılaşmalardan 5’i Lille’in galibiyetiyle sonuçlanırken, 1’i berabere bitti.

· Bu sezon Lille formasını giyen Joe Cole geçen yıl Trabzonspor'un Liverpool ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda İngiliz takımında görev yapıyordu. Cole İngiltere’de 3-1 sona eren karşılamada bir penaltı vuruşundan yararlanamamıştı.

· Teknik Direktör Vahid Halilhodzic her iki kulüpte de görev yaptı. Lille’de 4 yıl çalışan Halilhodzic, bu sürenin son yılında 2001-2002 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde takımını yönetti. Tecrübeli teknik adam Trabzonspor’da ise 2005-2006 sezonunda çalıştı. Ayrıca Lille’de yaşayan Halilhodzic, dün akşam takımımızın kamp yaptığı otele gelerek Teknik Direktör Şenol Güneş, çalıştığı dönemdeki yardımcısı Turgut Kural ve eski sporcuları Tolga ve Zokora’yla görüşerek Trabzonspor'a başarılar diledi.

· Trabzonsporlu Oyuncu Burak Yılmaz 6 Haziran tarihinde oynanan EURO 2012 grup eleme maçında Eden Hazard’ın da forma giydiği Belçika Milli Takımı’nda 1-1 berabere biten karşılamada Ay-Yıldızlılar’ın tek golünü kaydeden isim olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor