Lille şifresi Umut Bulut'tan

Teknik direktör Şenol Güneş’in kurmayları, Fransız ekibi hakkında analiz yapmak için çalışmalara başlarken, bir başka destek daha ortaya çıktı.Sezon başında Trabzonspor’dan Toulouse’a transfer olan Umut Bulut, Lille hakkındaki tüm bilgileri, kendisine tel

Lille şifresi Umut Bulut'tan

Teknik direktör Şenol Güneş’in kurmayları, Fransız ekibi hakkında analiz yapmak için çalışmalara başlarken, bir başka destek daha ortaya çıktı.

Sezon başında Trabzonspor’dan Toulouse’a transfer olan Umut Bulut, Lille hakkındaki tüm bilgileri, kendisine telefonla ulaşan eski takım arkadaşlarına aktarıyor. 

UMUT YARDIMCI OLMUŞTU

Avni Aker Stadı’nda oynanan ilk karşılaşma öncesi de bildiklerini aktaran Umut, Bordo-Mavili ekibe hayli yardımcı olmuştu. O mücadelede rakibiyle 1-1 berabere kalan Trabzonspor, oldukça iyi bir futbol ortaya koymuş ve galibiyeti kaçıran taraf olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler