Lille maçı sonrası Trabzon

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Inter ve Lille maçlarının ardından hem maddi hem de manevi kazançlar sağladıklarını belirtti.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, İnter ve ardından Lille karşısında aldıkları galibiyetlerle, hem moral bulduklarını, hem de madd

Lille maçı sonrası Trabzon

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Inter ve Lille maçlarının ardından hem maddi hem de manevi kazançlar sağladıklarını belirtti.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, İnter ve ardından Lille karşısında aldıkları galibiyetlerle, hem moral bulduklarını, hem de maddi olarak önemli kazanımlar elde ettiklerini söyledi.

Başkan Şener, yaptığı açıklamada, Lille beraberliğinin kendilerine ilaç gibi geldiğini belirterek, Inter galibiyetinden kazandığımız 800 bin Euro ve Lille beraberliğinden kazandığımız 400 bin Euro, hem moralimizi, hem da kasamızı da düzeltti. Yenilseydik büyük yıkım olabilirdi. Grupta 1. ve 2. olma şansımız büyük ölçüde devam ediyor. Seyirciye çok teşekkür ederim. Trabzonlulara yakışır şekilde stadı doldurdular. Bize yakışan da buydu. En büyük arzum ligde de bu görüntünün devam etmesi ve taraftarlarımızın tribünleri doldurup bize yoğun şekilde destek vermeleridir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor