Ligler erteleniyor mu?

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırının "Alçakça ve insanlık dışı" bir davranış olduğunu söyledi.Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı en şiddetli şekilde kınadığını belirten Kılıç, "Başta Fenerbahçe Spor Kulübü

Ligler erteleniyor mu?

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırının "Alçakça ve insanlık dışı" bir davranış olduğunu söyledi.

Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı en şiddetli şekilde kınadığını belirten Kılıç, "Başta Fenerbahçe Spor Kulübü'nün tüm yönetici, futbolcu ve gönül verenlerine geçmiş olsun. Hiçbir şekilde sporla, insanlıkla ilgisi olmayan bir olay olduğunu hepimizin açık seçik olarak dile getirmesi gerekiyor" dedi.6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un "çok doğru ve en iyi şekilde" uygulanması gerektiğine dikkati çeken Bakan Kılıç, şunları kaydetti:

"Bu sezon içinde statlarda şiddete yönelik hareketlerde bulunanlar da cezalar alıyor. Elektronik bilet sayesinde statlara girişleri engelleniyor. Bu tip olayları hiçbirimizin görmek istemediğini biliyorum. Yönetici, futbolcu veya herhangi bir görev yapan kişilerin bunları kabul etmediğini ve istemediğini biliyoruz. Futbolla ve sporla alakası olmayan bu kişilerle aramızdaki mesafeyi en fazla şekilde artırmamız gerekiyor. Bunları hiçbir yere almamalıyız. İnsanlıkla açıklanamayacak bir takım hareketler yapılıyor. En şiddetli şekilde bunun tepkisini vermemiz gerekiyor. Burada medyaya da büyük görevler düşüyor. Birlik içinde, buna karşı en ağır şekilde tepkimizi göstereceğiz ve inanıyorum ki bundan sonra böyle olaylar yaşanmayacak."

Ligler erteleniyor mu?

NTV Spor'un canlı yayınına da bağlanan Kılıç, liglerin ertelenmesine ilişkin bir soruyu, "Henüz şu anda her şey çok taze. Fakat hiçbir olasılığı dışlamıyoruz. Her olasılık masada" diye yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler