Lig'in yeni ismi Stepanov'u istiyor

Trabzonspor'un eski stoperi Milan Stepanov'a Süper Lig'in yeni ekibi Mersin İdmanyurdu talip.Bursaspor Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın yeni sezon kadrosunda düşünmediği isimlerden bir tanesi olan Milan Stepanov’a Süper Lig’in yeni takımlarından Mersin

Lig'in yeni ismi Stepanov'u istiyor

Trabzonspor'un eski stoperi Milan Stepanov'a Süper Lig'in yeni ekibi Mersin İdmanyurdu talip.

Bursaspor Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın yeni sezon kadrosunda düşünmediği isimlerden bir tanesi olan Milan Stepanov’a Süper Lig’in yeni takımlarından Mersin İdmanyurdu’nun talip olduğu iddia edildi.

Bursaspor’la 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sırp futbolcunun menajeri ile irtibata geçen kırmızı lacivertli yönetimin önümüzdeki günlerde Bursasporla görüşeceği belirtildi.

Stepanov, Trabzonspor'da başarılı bir grafik sergileyerek Porto'ya gitmiş oradan da yeniden Türkiye'ye geri dönerek Bursaspor'a transfer olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler