"Ligin sonu yaklaştıkça stres artyor"

 Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, "Rakiplerimizin kaybettiği haftada Şanlıurfaspor deplasmanında altın değerinde beraberlik aldık" dedi.      Ferah,yaptığı açıklamada, lig lideri Kayseri Erciyesspor'un Adanaspor'a 3-2, lig üçüncüsü Manisa

"Ligin sonu yaklaştıkça stres artyor"

 

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, "Rakiplerimizin kaybettiği haftada Şanlıurfaspor deplasmanında altın değerinde beraberlik aldık" dedi. 
     
Ferah,yaptığı açıklamada, lig lideri Kayseri Erciyesspor'un Adanaspor'a 3-2, lig üçüncüsü Manisaspor'un Denizlispor'a 1-0 kaybettiğini hatırlattı. 
     
Ferah, ligin sonu yaklaştıkça stresin daha da yükseldiğini ifade ederek "Ligde son haftalara girildiğinde her türlü sonuç çıkabiliyor. Maçlarda mücadele gücü arttığı gibi stres de daha yüksek oluyor. Bizim için de Şanlıurfaspor maçının stresi yüksekti. Maçın hemen başında öne geçmemize rağmen galibiyeti koruyamadık. Son dakikada da olsa hanemize bir puan yazdırmayı başardık. Rakiplerimizin kaybettiği haftada Şanlıurfaspor deplasmanında altın değerinde beraberlik aldık" diye konuştu. 
     
Ligin bitimine üç maç kaldığını kaydeden Ferah, "Ligde ilk iki takım Süper Lig'e direkt yükselecek. Takipçimiz Manisaspor'un da kendi sahasında Denizlispor'a 1-0 yenilmesi ile büyük avantaj sağladık. Aradaki puan farkını altıya çıkararak haftanın en karlı takımı konumuna geldik" dedi. 
     
Matematiksel olarak Süper Lig'e çıkabilmeleri için kalan üç maçta 4 puana ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Ferah, şöyle devam etti: 
     
"Ligde kalan üç maçın ikisini kendi sahamızda oynayacağız. Rakiplerimiz ise birbirleri ile karşılaşacak ancak biz başka takımların alacağı sonuçlara bakmadan kendi işimizi kendimiz bitirmek istiyoruz. Bunun için ilk işimiz hafta sonu sahamızda oynayacağımız Ankaragücü karşılaşması. Bu maç bizim beş yıllık mücadelemizin karşılığı olabilir. Psikolojik ve moral olarak hazırız. İyi bir hafta geçirip Ankaragücü maçını kazanarak Süper Lig'e bir basamak daha yaklaşmak istiyoruz." 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor