''Ligin en iyi futbolunu oynuyoruz''

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile 2-2 berabere kalan Ofspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, ligin en iyi futbolunu oynayan takımı olduklarını iddia etti. Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında

''Ligin en iyi futbolunu oynuyoruz''

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile 2-2 berabere kalan Ofspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, ligin en iyi futbolunu oynayan takımı olduklarını iddia etti. 

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında iyi futbol oynadıklarını belirterek, ''Çok gol kaçırdık. Yine bir penaltıyı gol olarak değerlendiremedik. Sonuçta deplasmanda alınan 1 puan da iyidir. Maçın hakemini tarafsız yönetiminden dolayı kutluyorum'' dedi. 

Gelecek hafta sahalarında Türk Telekomspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Birinci, ''İç sahamızdaki şanssızlığımızı bu maçla yenmek istiyoruz. Ligde zirveden kopmuş değiliz. Çok güçlü bir takımımız var. Bu ligin en iyi futbol oynayan takımıyız. 7 maçta 3 penaltı kazandık. Bu da ne kadar etkili futbol oynadığımızı gösteriyor'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor