Ligin en hırçın Trabzonlu oyuncusu kim ?

 Babası eski milli hakem olan S. B Elazaığspor'un Trabzonlu futbolcusu Sedat Bayrak, ligin en ''hırçın'' oyuncusu olarak dikkat çekerken hakemlerle de yıldızı bir türlü barışmadı.S.B Elazığspor’un  temsilcisinin 32 yaşındaki  Trabzonlu defans oyuncusu Sed

Ligin en hırçın Trabzonlu oyuncusu kim ?

 Babası eski milli hakem olan S. B Elazaığspor'un Trabzonlu futbolcusu Sedat Bayrak, ligin en ''hırçın'' oyuncusu olarak dikkat çekerken hakemlerle de yıldızı bir türlü barışmadı.

S.B Elazığspor’un  temsilcisinin 32 yaşındaki  Trabzonlu defans oyuncusu Sedat Bayrak, bu sezon ligin ilk haftasındaki Fenerbahçe, 3. haftasındaki Kasımpaşa ve 12. haftasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Ligin ilk 12 haftasında forma giydiği 8 maçta 3 kırmızı kartın yanı sıra 2 de sarı kart gören tecrübeli oyuncu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından bu yana forma giydiği 9 lig maçında ise 4 kez sarı kartla cezalandırıldı. Ligin en ''hırçın'' ismi olarak dikkati çeken Sedat'ı, ikişer kırmızı kartla Sanica Boru Elazığspor'dan Marvin Zeegelaar ve Galatasaray'dan Felipe Melo takip ediyor.

Trabzonlu eki Milli  Hakem Haydar Bayrak'ın oğlu olan Sedat Bayrak, Kasımpaşa maçı haricinde gördüğü kartların haksız olduğunu savundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kırmızı kart gördüğü pozisyonda Webo'nun kendini attığını ileri süren Bayrak, bu oyuncunun maçtan sonra soyunma odasına gelerek, kendisinden özür dilediğini ve ''kart yiyeceğini bilmiyordum'' dediğini söyledi.

Bayrak, bu kırmızı kartla ilgili, ''Cüneyt hoca (Cüneyt Çakır) öyle uygun gördü. Yapacak bir şey yok artık. Futbolda haklı veya haksız yok. Belli bir imajı yakalamışız artık. Yapsak da yapmasak da kart yiyoruz. Canları sağ olsun, önemli değil'' dedi.

Elazığspor’un  Trabzonlu futbolcusu Sedat Bayrak, Yılmaz Vural'ın göreve gelmesinin ardından takım kaptanlığına getirildiğini hatırlatarak” Ligde 2000 yılından bu yana top koşturuyorum. Türkiye'de özellikle Anadolu takımlarında saha içerisinde kaptan olmanın bir vasfı yok. Yani ne sözün geçiyor ne hakem üzerinde bir etkin oluyor. Böyle bir şey yok, onu da kullanmış değiliz. Kullanma imkanı, Anadolu'da hiçbir kulübün kaptanına verilmiyor zaten'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor