‘Ligde şampiyon Trabzon olur’

Beşiktaş  ve Bursaspor ile şampiyonluk kazandıktan sonra  bu sezon Sparta Prag’a imza attan Zapotocny son röportajında çeşitli konularda değerlendirmelerde bulundu.Zapatocny,  en çok çekindiği futbolcuların başında Umut Bulut'u gösterirken ligin şampiyonu

‘Ligde şampiyon Trabzon olur’

Beşiktaş  ve Bursaspor ile şampiyonluk kazandıktan sonra  bu sezon Sparta Prag’a imza attan Zapotocny son röportajında çeşitli konularda değerlendirmelerde bulundu.

Zapatocny,  en çok çekindiği futbolcuların başında Umut Bulut'u gösterirken ligin şampiyonunun Trabzonspor olacağını iddia etti.

İşte Zapatocny’nin röportajında Trabzonspor ile ilgili bölümler:


‘Ligde şampiyon Trabzon olur’

“Bence bu sene Süper Lig’de Trabzonspor şampiyon olacak. Şampiyonluk ruhunu biliyorum, onların da bu havayı yakaladığını düşünüyorum. Çok iyi bir teknik direktörleri var. Şenol Güneş’i 2002 Dünya Kupası’ndan hatırlıyorum, çok iyi bir iş çıkarmıştı. Yine çok önemli işler yapıyor. Bir aile havası içerisindeler, güçlü ve istekliler. Bu nedenle şampiyonluktaki favorim Trabzonspor...”

Umut Bulut’tan çekiniyordum’

“Forvetler arasında Umut Bulut ve Gökhan Ünal beni çok zorlamıştı. Bu futbolculardan biraz çekiniyordum. Bursaspor’dayken ise birazcık Milan Baros zorlamıştı. Beşiktaş’taki arkadaşlar sorun yaratmamıştı! Bu sene ise Mamadou Niang. Çok iyi bir futbolcu, güçlü ve iyi bir golcü.”


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor