Ligde kalmayı hak ediyoruz

Beko Basketbol Ligi'nin 28. haftasında Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu, alt sıralardan kurtulma savaşı veren iki ekibin karşılaşmasına sahne olacak. Trabzonspor yarın deplasmanda Bandırma Kırmızı takımın evinde oynayacağı zorlu karşılaşma saat 16.00’da

Ligde kalmayı hak ediyoruz

Beko Basketbol Ligi'nin 28. haftasında Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu, alt sıralardan kurtulma savaşı veren iki ekibin karşılaşmasına sahne olacak. Trabzonspor yarın deplasmanda Bandırma Kırmızı takımın evinde oynayacağı zorlu karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

 

Beko Basketbol Ligde son üç haftaya girilirken matematiksel olarak ligden düşmesi kesinleşen ilk takım olan Bandırma Kırmızı, Trabzonspor, bu kritik karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmanın planlarını yapıyor. Yarın ligde kalmak adına çok çok kritik bir maça daha çıkacak olan Trabzonspor’da koç Halil Üner, Hedeflerinin kalan tüm maçları alarak ligde kalmak olduğunu söyledi.

 

Trabzonspor Basketbol takımı Antrenörü Üner, ”Son haftalarda sakatlıklar ve eksikler olmasına rağmen çok iyi basketbol oynuyoruz. Sakatlıklardan dolayı zaten eksik olan rotasyonun düşmesi bizi oyunun son dakikalarında zor durumda bırakıyor. Bu nedenle önde götürdüğümüz, kazanma şansımızın olduğu maçları kaybettik. Çok zor olan fikstürümüzü biraz şans biraz da sakatlıklar yüzünden istediğimiz gibi geçemedik” dedi.

 

Üner, “Ancak geçtiğimiz Çarşamba günü kendi sahamızda Antalya karşısında aldığımız galibiyet bizi ligde kalma adına umutlandırdı.Beko Ligi’nde kalmanın birinci adımını attık. Yarın deplasmanda oynayacağımız Bandırma Kırmızı takımını yenerek ligde kalmak adına ikinci büyük adımı atmış olacağız” dedi

 

Trabzon halkının basketbolu çok sevdiğini ifade eden Üner, “Benim de burada olma sebebim Trabzon ve Karadeniz’deki bu sevginin birinci ligde devamını sağlamak. Umarım 3 hafta sonra Trabzonspor ligde kalıp, gelecek sene daha hedefli ve daha markasına yakışır bir kadroyla mücadele edecek.  Bu nedenle Trabzon’un birinci ligde vicdanen kalması gerekiyor” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler