Ligde heyecan başlıyor

Spor Toto Süper Lig’in bir hafta ertelemişinin ardından heyecan kaldığı yerden devam edecek.Süper ligde heyecan 27. Hafta maçları ile devam edecek. Cuma günü saat 20:00’de Gaziantepspor-Torku Konyaspor maçı ile start alacak.Ligde Cumartesi günü saat 16:00

Ligde heyecan başlıyor

Spor Toto Süper Lig’in bir hafta ertelemişinin ardından heyecan kaldığı yerden devam edecek.

Süper ligde heyecan 27. Hafta maçları ile devam edecek. Cuma günü saat 20:00’de Gaziantepspor-Torku Konyaspor maçı ile start alacak.

Ligde Cumartesi günü saat 16:00’da  Kardemir Karabükspor – Gençlerbirliği saat 19:00’da Kasımpaşa-Beşiktaş maçı ile sürecek.

Ligde Pazar günün maç programında saat 13:00’de Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor-Eskişehirspor saat 15:00’de Medicana Sivasspor-Balıkesirspor  saat 16:00’da İstanbul Başakşehir-Çaykur Rizespor saat 19:00’da haftanın derbi mücadelesinde Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek.

Ligde 27. Hafta pazartesi saat 20:00’de oynanacak olan iki karşılaşma ile tamamlanacak.Fenerbahçe kendi sahasında kupada bir üst tura çıkan Bursaspor’u konuk edecek.Mersin İdmanyurdu-Akhisar Belediyespor’u kendi evinde ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor