Lig İstanbul takımlarına güzel

Süper Lig'de adeta hakem faciası yaşanıyor. İstanbul takımlarının her maçında başka bir olay yaşanmaya devam ediyor. Bu hafta Fenerbahçe'nin Sivasspor karşısında bulduğu ilk golde 2 metrelik ofsaytı göremeyen hakemler dün gece de Beşiktaşlı Gökhan Töre'ni

Lig İstanbul takımlarına güzel
Süper Lig'de adeta hakem faciası yaşanıyor. İstanbul takımlarının her maçında başka bir olay yaşanmaya devam ediyor. Bu hafta Fenerbahçe'nin Sivasspor karşısında bulduğu ilk golde 2 metrelik ofsaytı göremeyen hakemler dün gece de Beşiktaşlı Gökhan Töre'nin net kırmızı kartını es geçti.
 
Beşiktaş'ın liderliği yeniden alma çabası verdiği deplasmanda oynadığı Gaziantepspor maçında tartışmalı bir an yaşandı.  
 
Maçta bir pozisyon sonrasında Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ile Gaziantepsporlu futbolcu Şenol Can karşı karşıya geldi.
 
Topun oyunda olmadığı 30. dakikada yaşanan mücadelede,  siyah beyazlı futbolcu arkasında bulunan Şenol'a dirseğiyle vurdu. 
 
Kameralara daha sonra yansıyan hamle sonrasında deneyimli sol bek acılar içinde yerde kalırken, bağırışları canlı yayına kadar yansıdı. Şenol Can tedavi sonrasında oyuna devam ederken, pozisyonda hakem Çağatay Şahan "normal bir hamle" yorumu yaparken, yardımcılarından da uyarı gelmeyince kartına başvurmadı.
12-004.jpg
 

Özellikle sosyal medyada Gökhan Töre'nin bu pozisyon sonrasında kesinlikle kırmızı kart görmesi gerektiği ifade edildi.

1418579322-3.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor