"Lig bizim için Cumartesi başlıyor"

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 9 maçta sadece 2 galibiyet alan Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın takımın başına getirilmesi, bordo mavili camiada, "Lig bizim için Galatasaray maçıyla yeniden başlıyor" yorumuna sebep oldu. Vahid Halilhodziç yönetiminde tarihi

"Lig bizim için Cumartesi başlıyor"
Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 9 maçta sadece 2 galibiyet alan Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın takımın başına getirilmesi, bordo mavili camiada, "Lig bizim için Galatasaray maçıyla yeniden başlıyor" yorumuna sebep oldu.
 
Vahid Halilhodziç yönetiminde tarihinin en kötü lig başlangıcını yapıp 8 maçta sadece bir galibiyet alabilen bordo mavililer, Boşnak teknik adamın görevine son verilmesinin ardından yardımcı antrenör Jacques Bonnavay ile çıktığı Torku Konya maçını 3–2 kazanarak galibiyet sayısını 2’ye yükseltti.
 
Ligde 9 maç sonunda 6 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 2 galibiyetle ancak 12 puan toplarken liderin 7 puan gerisinde 10’uncu sırada yer alan Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın göreve getirilmesi camiada da iyi bir etki yarattı.
 
Hücum futbolunu seven, Trabzonspor’un 2010–2011 sezonundaki takımının temellerini atan Ersun Yanal’ın bordo mavili takıma yeniden bir çıkış kazandıracağını belirten taraftarlar, cumartesi akşamı İstanbul'da oynanacak Galatasaray maçını heyecanla beklediklerini söylediler. Taraftarlar, Ersun Yanal için de, "Oynatacağı futbolu merakla bekliyoruz" dediler. 
 
Taraftarlar, milli takım arasının Ersun Yanal’ın takımı tanıması ve futbolcuların da yeni sisteme adapte olması yönünden bulunmaz bir fırsat olduğu görüşünde birleştiklerini, yeniden şampiyonluk hayalleri kurmaya başladıklarını dile getirdiler.
 
Bu arada camianın beklentilerinin farkında olan Ersun Yanal’ın öncelikli takımının göze hoş gelen hücum futbolu sergileyerek seri galibiyetler almayı, taraftarla futbolcular arasındaki güven bağını da yeniden kurmayı hedefleyeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler