Liderliğimizi devam ettireceğiz

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta Manavgat Evrensekispor ile karşılaşacak olan Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, bu maçı kazanarak ligdeki liderliklerini devam ettirmek istediklerini söyledi.Ortakudaş,  gazetecilere yaptığı açıklamada, Sakaryaspor

Liderliğimizi devam ettireceğiz

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta Manavgat Evrensekispor ile karşılaşacak olan Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, bu maçı kazanarak ligdeki liderliklerini devam ettirmek istediklerini söyledi.

Ortakudaş,  gazetecilere yaptığı açıklamada, Sakaryaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğe yükseldiklerini ifade ederek, "Ligde yenilgisi bulunmayan Manavgat Evrensekispor'u sahamızda yenerek eli boş göndereceğiz" dedi.

Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ifade eden Ortakudaş, "Biz lige bu sezon öncelikle alışmak ve tanışmak niyetiyle başlamıştık. Bunu da kısa sürede başardık. Oyuncularım kalitelerini gün geçtikçe daha iyi ispatlamaya başladılar. Yapmış olduğumuz transferler yerinde oldu. Bu karşılaşmada Manavgat Evrensekispor da galibiyet arayacaktır. Zorlu bir rakip ve zorlu bir maç olacak. Fakat sahadan galip ayrılan taraf biz olacağız" dedi.

Düzyurtspor'da cezaları bulunan Erdinç Gedikli ve Halil İbrahim'in Manavgat Evrensekispor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler