'Liderliği almamız sürpriz olmaz'

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, şampiyonluk mücadelesinin yanı sıra önümüzdeki sezon yapılacak transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, ligin son haftalarının birçok şeye gebe olduğunu belirterek, "Liderliği alma

'Liderliği almamız sürpriz olmaz'

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, şampiyonluk mücadelesinin yanı sıra önümüzdeki sezon yapılacak transferler hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, ligin son haftalarının birçok şeye gebe olduğunu belirterek, "Liderliği almamız sürpriz olmaz. Çünkü hakediyoruz. Ayrıca transfer sürprizleri yapabiliriz" dedi.

 

Asbaşkan Şakar, hafta sonunda Bucaspor ile oynayacakları maçta üç puan alacaklarına inandıklarını belirterek, "Rakibimiz Fenerbahçe karşısında iyi bir futbol ortaya koymuştu. Bize karşı da iyi bir performans sergileyeceğinden şüphemiz yok. Zaten kalan haftalardaki maçların tümü zor geçecek.

 

Alt sıralardaki takımlardaki futbolcular kendilerini ispat etmek, üst sıralardaki takımlardaki oyuncular ise hedefe doğru yürümek adına gerekeni yapacaktır. Bu nedenle zorluk derecesi yüksek geçecek olan maçta sıkıntı yaşamak istemiyoruz" dedi.

 

"LİDERLİĞİ FAZLASIYLA HAK EDİYORUZ"

Şakar, ligin son haftalarında bir çok şeyin değişebileceğini belirterek, "Fenerbahçe ile bizim şampiyonluk, Gaziantepspor ile Bursaspor ise üçüncülük iddiaları var. Dolayısıyla heyecan devam ediyor. Liderliği geri almamız ve şampiyonluğumuz sürpriz olmaz. Çünkü fazlasıyla hak ediyoruz.

 

Ayrıca şu an itibariyle başkanımızın da söylediği gibi transferde yüzde 70 oranında anlaştığımız isimler var. Transfer sürprizleri yapabiliriz. Bu sezon yapacağımız transferlerin sezon başı kampına yetişmesi için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor