Lewandowski gidiyor mu?

Transfer gündeminin bir numaralı isimlerinden Robert Lewandowski ile ilgili, Borussia Dortmund'un genel menajeri Hans-Joachim Watzke son sözü söyledi. Bild'e açıklamalarda bulunan Watzke Polonyalı yıldızla ve menajeriyle görüştüğünü belirtirken, Lewandows

Lewandowski gidiyor mu?

Transfer gündeminin bir numaralı isimlerinden Robert Lewandowski ile ilgili, Borussia Dortmund'un genel menajeri Hans-Joachim Watzke son sözü söyledi. Bild'e açıklamalarda bulunan Watzke Polonyalı yıldızla ve menajeriyle görüştüğünü belirtirken, Lewandowski'nin kesinlikle Bayern Münih'e gitmeyeceğini açıkladı.

Watzke, "Robert Lewandowski 2013'te kesinlikle Bayern'de olmayacaktır. Bu son sözüm! Robert ve onun temsilcisiyle konuştuk" ifadeleriyle 24 yaşındaki yıldızı rakiplerine kaptırmayacaklarını ifade etmiş oldu.

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde finale kadar yükselen ve Bayern Münih'e kupayı kaptıran sarı-siyahlılar, genç yıldızları Mario Götze'yi rakiplerine sezon bitmeden kaptırmışlardı. Bavyera temsilcisinin Götze'den sonra Lewandowski ile de anlaştıkları iddia ediliyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor