Leverkusen'den Trabzonspor'a açıklama

Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler'den ilginç bir açıklama geldi. Tecrübeli spor adamı Hakan Çalhanoğlu ve Trabzonspor arasında yaşanan gerilimi milli takıma bağladı. Trabzonspor, 2 yıl önce ön protokol imzaladığı milli yıldız Hakan Çalhanoğlu

Leverkusen'den Trabzonspor'a açıklama
Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler'den ilginç bir açıklama geldi. Tecrübeli spor adamı Hakan Çalhanoğlu ve Trabzonspor arasında yaşanan gerilimi milli takıma bağladı.
 
Trabzonspor, 2 yıl önce ön protokol imzaladığı milli yıldız Hakan Çalhanoğlu için 6 ay futboldan men davası açmıştı. Karlsruher'deki çıkışı sonrası Trabzon o tarihlerde 17 yaşında olan Hakan'ın ailesi ile ön protokol yapmış, menajerine 100 bin, futbolcuya da 100 bin Euro ödeyip sözleşmeye "Cayma durumunda 1 milyon Euro öder" maddesi koydurmuştu.
Açılan dava devam ederken konuyla ilgili olarak konuşan Leverkusen Sportif Direktörü Völler, olayın milli takımla alakalı olabileceğini iddia etti. Davanın kendisi için de sürpriz olduğunu söyleyen Völler, "Daha öncesi ile ilgili bilgimiz yok. Umuyorum ki bu dava bir şekilde milli takımda yaşanan problemlerle bağlantılı değildir" dedi.
 
Völler'in bu sözleri Türkiye ile Hakan Çalhanoğlu arasında yaşanan milli problemlerin neticesinde Türkiye'nin bir nevi intikam aldığı şeklinde yorumlandı. Trabzonspor Kulübü Üst Düzey Yöneticisi Burak Gürdal ise yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulübü'nün Hakan Çalhanoğlu hakkında, yapılan ön protokol anlaşmasına uyulmadığı gerekçesiyle yaklaşık 1,5 yıl önce dava açtığını anımsattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor