Leicester City Manchester City berabere!

İngiltere Premier Lig'in 19. haftasında Leicester City ile Manchester City karşı karşıya geldi. King Power Stadium'da oynanan mücadele 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. Mücadelenin ilk yarısında Manchester City oyunun kontrolünü elinde tuttu. 12. dakikada Agü

Leicester City Manchester City berabere!

İngiltere Premier Lig'in 19. haftasında Leicester City ile Manchester City karşı karşıya geldi. King Power Stadium'da oynanan mücadele 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı.

Mücadelenin ilk yarısında Manchester City oyunun kontrolünü elinde tuttu. 12. dakikada Agüero ile net bir gol fırsatından yararlanamayan City, 30. dakikalara doğru Leicester kalesinde 2 tehlike üretse de, kalesinde de bu dakikalarda gol fırsatı verdi ancak Vardy ile Mahrez yakaladıkları birer pozisyondan faydalanamadılar. İlk yarının son 5 dakikasında Leicester, maçtaki oyunu ilk kez dikte etmeye başladı.

İkinci yarıya bir kez daha 'dominant' başlayan ve kontrolü elinde tutan Manchester City, Agüero ile ilk ciddi fırsatını yakaladı. Ardından Yaya Toure kaçırdı ve adeta kaçırma yarışı başladı. City, yakalanan fırsatlara rağmen golle buluşamadı. Leicester, tüm ikinci yarı boyunca sadece 1 kez Marc Albrighton ile ciddi bir atak geliştirdi. Tüm heyecana karşın 90 dakikalık mücadeleden gol sesi çıkmadı.

Bu beraberlikle Leicester 39, Manchester City ise 36 puana yükseldi. Bu sonuçla birlikte daha iyi averaja sahip Arsenal, 39 puanla Premier Lig'in yeni lideri oldu.

Gelecek hafta Leicester City, Bournemouth'ı sahasında ağırlayacak. Manchester City ise Watford'a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor