Legia Trabzon'dan intikam istiyor!

Trabzonspor'u Perşembe günü Avni Aker'de konuk edecek Legia'da intikam sesleri yükseliyor.Polonya takımının sol beki Jakub Rzezniczak yaptığı açıklamada, "Lokeren'i 2-0 yendik. Trabzonspor maçında da aynısını yapmak istiyoruz. Türkiye'ye 3 puan için gidec

Legia Trabzon'dan intikam istiyor!

Trabzonspor'u Perşembe günü Avni Aker'de konuk edecek Legia'da intikam sesleri yükseliyor.

Polonya takımının sol beki Jakub Rzezniczak yaptığı açıklamada, "Lokeren'i 2-0 yendik. Trabzonspor maçında da aynısını yapmak istiyoruz. Türkiye'ye 3 puan için gideceğiz. Geçen sezonki Legia ile bu sezonki takımı karşılaştırırsanız çok daha deneyimli olduğumuzu görürsünüz. İnsanlar bize Trabzonspor'un favori olduğunu söylerse onlara kesinlikle karşı çıkmam ama sürpriz yapabileceğimize de inanıyorum. Trabzonspor'a saygım büyük. Umarım onlara karşı 6 puan alırız. Geçen sezon iki maçı da kaybettik. Bu sezon iki maçı da kazanarak intikam almak istiyoruz. Bu sezon herşey çok daha farklı olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler