Legia çok iddialı!

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 6. ve son maçında Trabzonspor ile karşılaşacak Legia Varşova'da, teknik direktör Henning Berg, yarınki karşılaşmada her iki takımın da şanslarının eşit olduğunu söyledi.Berg, maçın oynanacağı Varşova Stadı'nda, kaleci Dusan Kuciak

Legia çok iddialı!

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 6. ve son maçında Trabzonspor ile karşılaşacak Legia Varşova'da, teknik direktör Henning Berg, yarınki karşılaşmada her iki takımın da şanslarının eşit olduğunu söyledi.

Berg, maçın oynanacağı Varşova Stadı'nda, kaleci Dusan Kuciak ile basın toplantısı düzenleyerek maça ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Grupta tüm karşılaşmaların eşit bir şekilde geçtiğini ifade eden Berg, takımlar arasında ciddi farkın bulunmadığını belirtti.

Trabzonspor'un, Galatasaray karşısında 3-0 kazandığını dile getiren Berg, "Trabzonspor futbolcularının çok iyi olduğunu biliyoruz. Bizim futbolcularımız ve oyunumuz söz konusuysa, bu maç gelişmemiz için bu çok iyi bir tecrübe. Yeni tecrübeler kazanıyoruz.  Her iki takımın da şanslarının eşit olduğunu düşünüyorum" dedi.

Karşılaşmanın seyircisiz oynanmasına ilişkin düşüncelerini de açıklayan Berg, şöyle devam etti:

"Hepimiz stadyumun dolu olmasını tercih ederdik ama bu maalesef bir şekilde ayak uydurmak zorunda olduğumuz bir durum. Bu, UEFA'nın stadyumda ırkçılığın olmamasını amaçlayan bir kararıydı. Her iki takım için de üzücüdür. Her iki taraf için stadyumda taraftar bulunması avantajdır. Irkçılığın olmayacağından emin olmak zorundayız ve karara uyacağız."

Berg, bordo-mavili takımda yaşanan teknik direktör değişimine ilişkin ise şunları söyledi:

 "Trabzonspor yeni teknik direktörüyle daha iyi sonuçlar elde ediyor, onu görüyoruz. Savunmada değişimden bahsedebiliriz. Teknik direktör değişikliğinin forveti ciddi şekilde etkilemediğini düşünüyorum. Trabzonspor'un transfer için yaklaşık 30 milyon avro harcadığını biliyoruz. Yalnız biz grubu lider olarak tamamlamak istiyoruz. Yarın bunun için çok iyi bir futbol oynayacağımıza eminiz. Takımımız da çok iyi. İki takım arasında ciddi farklılıklar olmadığını düşünüyorum. Yine de kazanacağımıza inanmak istiyorum."

-"Kazanmak için oynayacağız"

Kaleci Dusan Kuciak, Trabzonspor'a karşı daha avantajlı göründüklerini belirterek, "Deplasmanda olduğu gibi burada da galip geleceğimize inanıyoruz" dedi.

Kuciak, ilk defa boş tribünlere oynamayacaklarına işaret ederek, "Bu yüzden tecrübemiz var. Seyircisiz oynamak kolay bir şey değil ama oynamaya mecburuz. Yarın kesinlikle beraberlik gibi bir düşüncemiz söz konusu olamaz. Kazanmak için oynayacağız" diye konuştu.

Bu arada, Legia Varşova takımı, maçın oynanacağı Varşova Stadı'nda maçın son çalışmasını gerçekleştirdi. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler