Laizo'dan maç öncesi açıklama

Lazio Teknik Direktörü Vlademir Petkovic, yarın akşam Trabzonspor'u yenerek gruptan lider çıkmak istediklerini söyledi.UEFA Avrupa Ligi'nde yarın akşam Roma'da Trabzonspor ile oynanacak karşılaşma öncesinde kendi tesislerinde düzenlenen basın toplantısınd

Laizo'dan maç öncesi açıklama

Lazio Teknik Direktörü Vlademir Petkovic, yarın akşam Trabzonspor'u yenerek gruptan lider çıkmak istediklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın akşam Roma'da Trabzonspor ile oynanacak karşılaşma öncesinde kendi tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Petkovic, "Trabzonspor ile zorlu bir maç oynayacağız. Yarınki maça her yönüyle hazırız. Trabzonspor maçından istediğimizi alacağımıza inanıyorum. Rakibimizi kendi sahamızda yenerek grubu lider tamamlamak istiyoruz." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Ligde kötü bir gidişatınız var. Takımı bırakacağınız iddia ediliyor. Bu konuda neler söyleyeceksiniz ?" sorusuna ise tecrübeli hoca, "Hakkımda çok şey yazılıp çizildi. Ancak bunların çok azı doğru" diye cevap verdi.

Basın toplantısına katılan Anderson ise takıma yeni katıldığını ve adaptasyon süreci yaşadığını ifade etti.

TRABZONSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

İtalyan ekibi, kendi tesislerinde yapmış olduğu son çalışma ile Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. İlk onbeş dakikası basına açık yapılan çalışmada oyuncular ısınma hareketleri yaptı. Öte yandan idman öncesinde Petkoviç'in bütün oyuncuları ile tokalaşması ise dikkatlarden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor