La Liga'da Bordo-Mavi şölen!

Üstüste 3. kez La Liga şampiyonluğuna ulaşan Barcelona kupasını Deportivo maçından sonra aldı. Barcelona'da kupa Xavi ve Puyol'un ellerinde havalanırken tüm futbolcular saatlerce bu büyük başarıyı doyasıya kutladılar. 21. KUPAYI ALDI21. kez İspanya'da mut

La Liga'da Bordo-Mavi şölen!

Üstüste 3. kez La Liga şampiyonluğuna ulaşan Barcelona kupasını Deportivo maçından sonra aldı. Barcelona'da kupa Xavi ve Puyol'un ellerinde havalanırken tüm futbolcular saatlerce bu büyük başarıyı doyasıya kutladılar.

 

21. KUPAYI ALDI

21. kez İspanya'da mutlu sona ulaşan Barcelona şampiyonluk kupasını Deportivo ile 0-0 berabere kaldığı maçın sonunda aldı. Birçok yıldız futbolcusundan yoksun olarak sahaya çıkan Barcelona, Deportivo ile 0-0 berabere kaldı. Deportivo da 1 puan alarak kümede kalma yolunda önemli bir adım attı. Deportivo son haftada Valencia ile oynayacak.

 

REAL GALİP GELDİ

La Liga'da oynanan diğer maçta ise Villarreal sahasında Real Madrid'i ağırladı. İdeale yakın 11'iyle sahaya çıkan Real Madrid Villarreal'i 3-1 yenerken goller 17. dakikada Marcelo, 22. dakikada Cristiano Ronaldo, 51. dakikada Cani ve 90. dakikada Ronaldo'dan geldi. Ronaldo attığı 2 golle gol sayısını 38'e çıkardı.

 

La Liga'da haftanın sonuçları:

Almeria 3 - 1 Mallorca

A. Bilbao 1 - 1 Malaga

A. Madrid 2 - 1 Hercules

Barcelona 0 - 0 Deportivo La Coruna

Getafe 2 - 0 Osasuna

Sevilla 3 - 1 Real Sociedad

Sporting Gijon 2 - 1 Racing Santander

Valencia 0 - 0 Levante

Villarreal 1 - 3 Real Madrid

Zaragoza 1 - 0 Espanyol

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor