Kuzeyin demir yumruğu Selçuk Aydın

Türk boksunun gururu Trabzonlu sporcu Selçuk Aydın; İtalyan rakibi Giuseppe Lauri ile Almanya’nın Başkenti Berlin’de karşı karşıya geldi.Berlin Universal Hall'de gerçekleşen karşılaşmada Selçuk Aydın rakibine karşı 10 raunda da üstünlük gösterirken İtalya

Kuzeyin demir yumruğu Selçuk Aydın

Türk boksunun gururu Trabzonlu sporcu Selçuk Aydın; İtalyan rakibi Giuseppe Lauri ile Almanya’nın Başkenti Berlin’de karşı karşıya geldi.

Berlin Universal Hall'de gerçekleşen karşılaşmada Selçuk Aydın rakibine karşı 10 raunda da üstünlük gösterirken İtalyan boksör Lauri, Aydın’ın demir yumruklarına direnç göstermekte zorlandı. Rakibine bloklarla darbe yaparak yanaşan Trabzonlu Kuzeyin demir yumruğu Aydın sağlı sollu yumrukları ile rakibini ringe bağlarken 10 raundun 10’nu da kazanarak Türk boksuna bir övünç daha kazandırdı.

Lauri Kuzeyin yumrukları altında adeta neye uğradığını şaşırır iken kariyerinin en kötü yenilgisini Aydın’a karşı almış oldu. 26 kez profesyonel ringlere çıktı ve bu karşılaşmaların 24’nü kazanan isim olurken Selçuk karşısında direnç gösteremedi ve PABA kemeri olarak bilinen Pan-Asya Boks Birliği kemeri Selçuk Aydın’a teslim etti.

Aydın bu galibiyet sonrası tekrara dünya sıralamasında yükselişe geçmeye başladı.

Kaynak : Haber61.NET 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor