Kuyumcular Şakar için konuştu

Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Musa Başak, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar'a yönelik yapılan silahlı saldırıyı kınadı. Başak, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası 6'ncı başkanı da olan Şakar'a sıkılan k

Kuyumcular Şakar için konuştu

Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Musa Başak, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar'a yönelik yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

Başak, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası 6'ncı başkanı da olan Şakar'a sıkılan kurşunun tüm Trabzon halkına, ayrıca meslek mensubu olarak kendilerine sıkılmış olarak kabul ettiklerini ve nefretle kınadıklarını belirtti.

Nevzat Şakar'a acil şifalar dileyerek, Şakar nezdinde tüm Trabzonlulara ''geçmiş olsun'' dileğinde bulunan Başak, şöyle devam etti:

 ''Saldırıyı gerçekleştirenler şunu bilsinler ki Trabzon şehri kültürüyle tanınmıştır. Bu kültürün içinde spor da edebiyatta, tiyatro da vardır. Güzel sanatların her dalını yaşamış ve yaşatmıştır bu şehir. Bu tür vahşice eylemler şehrimizin kültür mirasını lekeleyemeyeceği gibi, geleceğine de yön veremeyecektir. Trabzon kuyumcuları olarak, eski başkanımıza yapılan saldırının fail ya da faillerinin güvenlik güçleri tarafından en kıza zamanda yakalanıp yargı önüne çıkarılarak, gerekli cezaları alacakları inancını taşıyoruz.

 Faili bulunamayan, yargılanamayan ve cezalandırılmayan her faili meçhul olay şehrimizin kültür mirasından bir tuğla koparacak, Trabzon halkını tedirgin edecek, şehrimizi yaşanamaz hale getirecek ve Trabzonlunun yakasına kötü bir etiket olarak asılacaktır. Biz Trabzon kuyumcuları olarak yaşanmış kültürümüzü geleceğe taşımak, şehrimizi yaşanabilir güvenli bir kent haline getirmek için tüm Trabzonluları göreve davet ediyoruz.''.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor