Küstah Emre taraftar dövüyordu

''Ay-yıldızlı'' ekibin kamp yaptığı Conrad Otel'den çıkışında bir taraftarın attığı laf kaptan Emre Belözoğlu'nu kızdırdı.Lafın ardından otobüsten inip taraftarın yanına gitmek isteyen Emre'yi takım arkadaşları otobüse geri çekti.(A) Milli Futbol Takımı,

Küstah Emre taraftar dövüyordu

''Ay-yıldızlı'' ekibin kamp yaptığı Conrad Otel'den çıkışında bir taraftarın attığı laf kaptan Emre Belözoğlu'nu kızdırdı.

Lafın ardından otobüsten inip taraftarın yanına gitmek isteyen Emre'yi takım arkadaşları otobüse geri çekti.

(A) Milli Futbol Takımı, maç için Conrad Hotel'den ayrılırken Roi Baudouin Stadyumu'na Türk taraftarların tezahüratlarıyla uğurlandı.

Teknik Direktör Guus Hiddink, takım otobüsüne binmeden önce Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in yanına giderek sarılırken, taraftarlar futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.

''Ay-yıldızlılar'' maçın başlamasına 1 saat 40 dakika kala stada geldi.

Futbol Federasyonunun davetlisi olarak Brüksel'e gelen kulüp başkanları da karşılaşmayı izlerken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de maçı izleyenler arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor