'Kurulu biz istemedik, istemiyoruz'

Kulüpler Birliği’nin TFF Yönetim Kurulu’nun aldığı olağanüstü genel kurul kararı konusunda bugün bir açıklama yapması beklenirken; alınan bu karara tepki göstereceği belirtildi.Türiye Futbol Federasyonu'nun dün akşam aldığı olağanüstü genel kurul kararına

'Kurulu biz istemedik, istemiyoruz'

Kulüpler Birliği’nin TFF Yönetim Kurulu’nun aldığı olağanüstü genel kurul kararı konusunda bugün bir açıklama yapması beklenirken; alınan bu karara tepki göstereceği belirtildi.

Türiye Futbol Federasyonu'nun dün akşam aldığı olağanüstü genel kurul kararına Kulüpler Birliği Vakfı'ndan sürpriz bir tepki geldi…

Birkaç saat içinde bu konuda yazılı bir açıklama yapacağı öğrenilen Kulüpler Birliği'nin TFF Yönetim Kurulu'nun aldığı olağanüstü genel kurul kararı konusunda herhangi bir dahlinin olmadığı ortaya çıktı.

TFF yönetim kurulunun aldığı olağanüstü genel kurul kararının “Kulüpler Birliğinin talebi” şeklinde yansımasının ardından birlik, böyle bir taleplerinin olmadığını ve bu konuda olağanüstü genel kurula gidilmesini doğru bulmadıklarını bugün yapacakları resmi açıklamayla kamuoyuna duyuracağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor