Kurullar değişiyor mu?

Göreve gelirken kurulları değiştirmeyeceğini söyleyen TFF Başkanı Yıldırım Demirören, bu kararından vazgeçtiği iddia ediliyor. Kendine bağlı tüm kurulları değiştirmek için kolları sıvayan Demirören, geçmişteki gibi kulüplerin ve kişilerin isteğine göre ku

Kurullar değişiyor mu?

Göreve gelirken kurulları değiştirmeyeceğini söyleyen TFF Başkanı Yıldırım Demirören, bu kararından vazgeçtiği iddia ediliyor.

 

Kendine bağlı tüm kurulları değiştirmek için kolları sıvayan Demirören, geçmişteki gibi kulüplerin ve kişilerin isteğine göre kurullar yapılmayacağını söyledi. Yeni dönemdeki toplantılara asil ve yedek tüm üyelerin katılmasını zorunlu hale getiren Demirören, herkesin fikir alışverişinde bulunması gerektiğini ifade etti.



TFF yönetim kurulunun yeni basın sözcülüğü görevini Mete Düren yapacak.

Asbaşkan ise Servet Yardımcı ve Mehmet Baykan olacak. Dış İlişkiler Sorumluluğu’na ise Serhat Soysal getirilecek.

 

Yeni dönemde Türkiye’deki tüm amatör kulüpler ve sporcular denetim altına alınacak. Amatör Kulüpler Federasyonu ile sürekli iletişim içinde olunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler