Kurtulmak vedalaşmak zor

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmaoğlu; "Elimizdeki yabancılardan kurtulduktan sonra Trabzon'a yıldız futbolcular kazandıracağız. Bu oyuncular çok büyük ses getirecek." dedi. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, gelecek sezon için iddialı k

Kurtulmak vedalaşmak zor
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmaoğlu; "Elimizdeki yabancılardan kurtulduktan sonra Trabzon'a yıldız futbolcular kazandıracağız. Bu oyuncular çok büyük ses getirecek." dedi.
 
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, gelecek sezon için iddialı konuştu.
Avrupa çapında ses getirecek transferler yapacaklarını müjdeleyen başkan, öncelikli olarak eldeki yabancı futbolcularla yollarını ayıracaklarını söylerken, bordo-mavili taraftarlara şu mesajları verdi: "Kadroda görmek istemediğimiz oyunculardan zor da olsa tek tek kurtuluyoruz. Bu isimlerle o kadar ağır sözleşmelere yapılmış ki tamamen oyuncuya teslim olunmuş. Kurtulmak vedalaşmak zor. Çok önemli yol kat ettik. Birkaç gün içerisinde yabancıların büyük bölümü ile yollarımızı ayırmış olacağız.
 
Yüklerimizden kurtulduktan sonra kendi düşündüğümüz oyunculara döneceğiz. Onlarında kolay lokma olduğunu söylemek mümkün değil. İki haftalık bir sürecimiz var. Ama öyle transferler yapacağız ki büyük ses getirecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler