Kurt'tan TTSO başkanına ziyaret

TTSO, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu bölgede hayvancılığın geliştirilmesi için merkezi ahır sistemine geçilmesi gerektiğini söyledi.Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Birliği Müdürü Süleyman Kurt, Trabzo

Kurt'tan TTSO başkanına ziyaret

TTSO, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu bölgede hayvancılığın geliştirilmesi için merkezi ahır sistemine geçilmesi gerektiğini söyledi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Birliği Müdürü Süleyman Kurt, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti.

Birliğin çiftçilere yönelik hizmet ve çalışmalarını anlatan Kurt, çiftçilerin ürünlerini değerlendirmek için yürütülen projelerle ilgili bilgi verdi.

“Çiftçi ürünlerini alıp kendi iştiraklerimiz vasıtasıyla büyük pazarlara arz ediyoruz”

Tarım Kredi Kooperatiflerinin çiftçi ürünlerini alıp kendi iştirakleri vasıtasıyla büyük pazarlara arz ettiğini anlatan Kurt, “Çiftçilerimizin ürünlerini değerlendirmek çok önemli. Bizler de imkanlarımız doğrultusunda çiftçilerimizden bu yönde gelen talepleri değerlendiriyoruz” dedi.

Birlik Müdürü Süleyman Kurt, Başkan Hacısalihoğlu’nu bu kapsamda kurulan Tarım Kredi Köy Pazarı’nın açılışına davet etti.

“Bölgemizde hayvancılığın geliştirilmesi için merkezi ahır sistemine geçilmeli”

Başkan Hacısalihoğlu ise bölgede hayvancılığa eskisi kadar önem verilmediğini belirterek hayvancılığı yeniden canlandırmak için yapılması gerekenleri anlattı.

Belirli bölgeler seçilmek suretiyle merkezi ahır sisteminin kurulmasının hayvancılığın geliştirilmesi açısından önemli olduğunu kaydeden Başkan Hacısalihoğlu, bu şekilde hayvancılığın belirle yerlerde toplanmasıyla bazı avantajların elde edileceğini ifade etti.

Başkan Hacısalihoğlu bu tür bir projelerin başarılı olması durumunda benzer projelerin de yaygınlaşacağına dikkat çekti.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor