"Kurtarıcı olarak görülmemeli"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor dergisinin Ocak ayı sayısında kaleme aldığı yazısında tüm futbol camiasına ve özellikle de Trabzonspor taraftarlarına önemli mesajlar verdi. Güneş'in mesajında en vurguladığı nokta ise yapılan transfer

"Kurtarıcı olarak görülmemeli"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor dergisinin Ocak ayı sayısında kaleme aldığı yazısında tüm futbol camiasına ve özellikle de Trabzonspor taraftarlarına önemli mesajlar verdi.

 

Güneş'in mesajında en vurguladığı nokta ise yapılan transferlerin kurtarıcı olarak algılanmaması oldu.

 

İşte Güneş’in çarpıcı yazısı:

 

"Sevgili taraftarımız

Hepimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.2011 yılından beklentimiz bu yılın ülke futbolu adına atılım yılı olmasıdır. Futbola yeni heyecan katmak için tüm birimlerin bir araya gelerek üzerine düşen sorumluluğu alması gerekmektedir.

Bizim adımıza 2010 yılı çok verimli geçti. Hem yapılanma, hem de değişim süreci yaşadık.Ayrıca sonuçsal olarak baktığımızda da iyi işler yaptık.2010 yılının devamı olan 2011 yılından beklentilerimiz daha da yüksek.Her şeyin başında Fair-Play ruhu içerisinde bir gerçekleşmesini istiyoruz.Burada federasyona ,kulüplere ,antrenörlere ,taraftarlara,medyaya kısacası herkese görev düşüyor.

İkinci yarının gerginlik olmadan daha huzurlu bir şekilde geçmesi en büyük temennimizdir.

Biz takım olarak. Sezonun ikinci yarısına sıfırdan başlayacağız. Yaptığımız transferlerin takıma katkısı olmasını bekliyoruz. Ancak eğer oyuncu gelirken onu kurtarıcı olarak görürsek hayal kırıklığı olabiliyor. Her şeye rağmen sıkıntıları giderecek bir anlayışta transfer yaptık.

Şu anda tamamen işimize odaklanmış durumdayız. Üzerimizde hiç bir baskı yok. Hayal aleminde değiliz, gerçeklerle ilgileniyoruz.

Yılın başında söylediğimiz sözlerin arkasında durarak bugün karşınızdayım. Sonuçlardan çok neler yaptığımıza bakarsak, teknik heyet, oyuncu, taraftar ve medya birlikteliğinin başarının ilk adımı olduğunu söylemiştik. Bunu büyük orada başardık.

Farklı olan, fark yaratan ve kazanan takım olmak istiyoruz.

Taraftarımızın bu kulübün sembolü olduğunu söylemiştik. Örnek bir taraftara sahibiz. Bunu bir kez daha gösterdik. Bu taraftarın sadece Trabzon kentine ait olmadığını ispatladık.

Kökleri burada ancak dalları dünyanın her yerinde olan bir kulübüz. Toprağımız verimli… Güneşi bol olan bir takım olacağız ve bunu hep birlikte başaracağız.

Sevgilerimle…"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor