Kurşunlu'nun büyük şanssızlığı!

Menisküs ameliyatı olan tecrübeli kalecinin merdivenden inerken sakatlandığı ortaya çıktı.Yeşil mavili kaleci ramazan: "merdivenden inerken bir anda dizim kitlendi ve sol dizimde menisküs yırtığı oluştu" "sakatlık sonrası hemen ameliyat oldum ve bir ay so

Kurşunlu'nun büyük şanssızlığı!

Menisküs ameliyatı olan tecrübeli kalecinin merdivenden inerken sakatlandığı ortaya çıktı.

Yeşil mavili kaleci ramazan: "merdivenden inerken bir anda dizim kitlendi ve sol dizimde menisküs yırtığı oluştu"

"sakatlık sonrası hemen ameliyat oldum ve bir ay sonra sahalara dönebileceğim"

1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un sol dizinden ameliyat olan tecrübeli kalecisi Ramazan Kurşunlu'nun merdivenden inirken sakatlandığı ortaya çıktı.

İkinci yarı hazırlıkları için Antalya'da kampa giren yeşil mavili takımda 31 yaşındaki tecrübeli file bekçisinin merdivenden inerken sakatlandığı ve sol dizinde menisküs yırtığı oluştu. İlk tedavisi otelde yapılan Ramazan, daha sonra İstanbul'a giderek ameliyat oldu.

Tecrübeli kaleci yaşadığı şansız sakatlığını anlattı. Ramazan, "Takım arkadaşlarım ile birlikte yemeğe inerken bir anda dizim kitlendi. Sanırım daha önceden bir rahatsızlık vardı ama sakatlık o güne denk geldi. Sezonun başlamasına vakit olduğu için hemen ameliyat olmaya karar verdim. Ayağım şimdi iyi durumda. En kısa zamanda toparlanacağımı düşünüyorum. Sol dizimde menisküs yırtığı oluşmuş. Merdivenden inerken bir an sendeledim ve bu yırtık meydana geldi" dedi.

Ramazan ayrıca Çaykur Rizespor'un yerinin Süper Lig olduğunu ve sezonun ikinci yarısı öncesi yapılan transferlerle bu hedefe ulaşacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler