Kürşat Başkan: "Başarımızı artıracağız"

Bölgesel Amatör Lig (BAL) play-out maçında Zağnosspor’u 2-1 mağlup ederek Bal ligine yükselen Yalıspor ikinci başkan Kürşat Başkan açıklamalarda bulundu. Başkan, bugün Ahmet Suat Özyazıcı stadında oynanan karşılaşma sonrasında futbolcuları, teknik heyetin

Kürşat Başkan: "Başarımızı artıracağız"

Bölgesel Amatör Lig (BAL) play-out maçında Zağnosspor’u 2-1 mağlup ederek Bal ligine yükselen Yalıspor ikinci başkan Kürşat Başkan açıklamalarda bulundu.

Başkan, bugün Ahmet Suat Özyazıcı stadında oynanan karşılaşma sonrasında futbolcuları, teknik heyetini ve yönetimi kutladı.

Alınan bu galibiyetin kendileri için çok büyük anlam ifade ettiğini belirten Kürşat Başkan, “hedefimiz Yalıspor ile daha üst liglere tırmanıp başarılarımıza her geçen gün bir yenisini eklemek” dedi.

Karşılaşmanın muhteşem bir atmosferde oynandığını sözlerine ekleyen Başkan, taraftarlara da teşekkür ederek, “çıktığımız bu yolda taraftarlarımız bizi bir an olsun yalnız bırakmadı. Onlara da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor