Kupayı Erdoğan verecek

KAYSERİSPOR yarın saat 19.00’da oynayacağı Karşıyaka maçıyla PTT 1'inci Ligi'ne veda ederken sarı kırmızılı takıma şampiyonluk kupasını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek. Kutlamaya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik ve Spor B

Kupayı Erdoğan verecek
KAYSERİSPOR yarın saat 19.00’da oynayacağı Karşıyaka maçıyla PTT 1'inci Ligi'ne veda ederken sarı kırmızılı takıma şampiyonluk kupasını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek.
 
Kutlamaya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ile Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’de katılacak. Kulüp Başkanı Bekir Yıldız, Kayserispor-Karşıyaka maçının bitiş düdüğüyle birlikte törene geçileceğini belirtti, "Bu arada havai fişek gösterisi de yapılacak. Böylece Kayserispor’un Süper lig hasreti bitecek. Bu mutlu günümüzde Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın da aramızda bulunmasından onur duyuyoruz" dedi.
 
ESKİ ANTRENÖR VE KAPTANLAR DA ÇAĞRILDI
 
Genel Menajer Süleyman Hurma, sarı kırmızılı kulübün yarınki mutlu anına tanıklık etmeleri için eski çalıştırıcı ve futbolcuları da Karşıyaka maçına davet ettiklerini açıklarken şunları söyledi:
 
"Kadromuzdaki oyuncularımızın, teknik kadromuzun eş ve çocukları, yöneticilerimizin eş ve çocuklarının yanı sıra kulübümüze emek vermiş eski çalıştırıcılarımız başta Şota Arveladze, Ertuğrul Sağlam ve Tolunay Kafkas'la eski kaptanlarımız Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı çağırdık. Mutluluğumuzu onlarla da paylaşmak istedik."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor